Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | - |
dc.contributor.author | รติยา ก้องก่ำ | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-25T04:16:50Z | - |
dc.date.available | 2016-11-25T04:16:50Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | กุ้ง การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.subject | อาหารทะเลย | th_TH |
dc.subject | การถนอมอาหาร | th_TH |
dc.subject | แบคทีริโอซิน | th_TH |
dc.subject | เอนเตอโรค็อกคัส | th_TH |
dc.title | การผลิตแบคเทอริโอซินโดย Enterococcus faecalis TS9S17 และการใช้ในการยับยั้ง Listeria monocytogenes ในกุ้งปอกเปลือกปรุงสุก | th_TH |
dc.title.alternative | Production of bacteriocin by Enterococcus faecalis TS9S17 and application to inhibit Listeria monocytogenes in peeled cooked shrimp | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404595.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.