Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอรัญ หันพงศ์กิตติกูล-
dc.contributor.authorรติยา ก้องก่ำ-
dc.date.accessioned2016-11-25T04:16:50Z-
dc.date.available2016-11-25T04:16:50Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10462-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectกุ้ง การเก็บและรักษาth_TH
dc.subjectอาหารทะเลยth_TH
dc.subjectการถนอมอาหารth_TH
dc.subjectแบคทีริโอซินth_TH
dc.subjectเอนเตอโรค็อกคัสth_TH
dc.titleการผลิตแบคเทอริโอซินโดย Enterococcus faecalis TS9S17 และการใช้ในการยับยั้ง Listeria monocytogenes ในกุ้งปอกเปลือกปรุงสุกth_TH
dc.title.alternativeProduction of bacteriocin by Enterococcus faecalis TS9S17 and application to inhibit Listeria monocytogenes in peeled cooked shrimpth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404595.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.