Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10299
Title: Extraction, Purification and Composition of Bioemulsifier from Spent Yeast Obtained from Thai Traditional Liquor Distillation and Its Application
Other Titles: การสกัด ทำบริสุทธิ์และองค์ประกอบของอิมัลซิไฟด์เออร์ชีวภาพจากยีสต์ที่เหลือจากการกลั่นสุราพื้นบ้านและการประยุกต์ใช้
Authors: Suppasil Maneerat
Paweena Dikit
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: Food additives
Emulsions
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10299
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326227.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.