Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSuppasil Maneerat-
dc.contributor.authorPaweena Dikit-
dc.date.accessioned2016-07-08T08:20:45Z-
dc.date.available2016-07-08T08:20:45Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10299-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2010th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectFood additivesth_TH
dc.subjectEmulsionsth_TH
dc.titleExtraction, Purification and Composition of Bioemulsifier from Spent Yeast Obtained from Thai Traditional Liquor Distillation and Its Applicationth_TH
dc.title.alternativeการสกัด ทำบริสุทธิ์และองค์ประกอบของอิมัลซิไฟด์เออร์ชีวภาพจากยีสต์ที่เหลือจากการกลั่นสุราพื้นบ้านและการประยุกต์ใช้th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326227.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.