Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10299
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Suppasil Maneerat | - |
dc.contributor.author | Paweena Dikit | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-08T08:20:45Z | - |
dc.date.available | 2016-07-08T08:20:45Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10299 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D., Biotechnology)--Prince of Songkla University, 2010 | th_TH |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Food additives | th_TH |
dc.subject | Emulsions | th_TH |
dc.title | Extraction, Purification and Composition of Bioemulsifier from Spent Yeast Obtained from Thai Traditional Liquor Distillation and Its Application | th_TH |
dc.title.alternative | การสกัด ทำบริสุทธิ์และองค์ประกอบของอิมัลซิไฟด์เออร์ชีวภาพจากยีสต์ที่เหลือจากการกลั่นสุราพื้นบ้านและการประยุกต์ใช้ | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
326227.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.