Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275
Title: กิจกรรมการต้านจุลินทรีย์ของสารโมเลกุลเล็กที่ผลิตโดยแลคติกแอสิด แบคทีเรียที่แยกจากอาหารหมัก
Other Titles: Antimicrobial Activity of Low Molecular Weight Compounds Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Food
Authors: ดวงพร คันธโชติ
นิขจิตร คลองดี
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;อาหารหมัก;แบคทีริโอซิน
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
369980.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.