Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275
Title: | กิจกรรมการต้านจุลินทรีย์ของสารโมเลกุลเล็กที่ผลิตโดยแลคติกแอสิด แบคทีเรียที่แยกจากอาหารหมัก |
Other Titles: | Antimicrobial Activity of Low Molecular Weight Compounds Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Food |
Authors: | ดวงพร คันธโชติ นิขจิตร คลองดี Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;อาหารหมัก;แบคทีริโอซิน |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
369980.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.