Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ดวงพร คันธโชติ | - |
dc.contributor.author | นิขจิตร คลองดี | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-01T08:11:56Z | - |
dc.date.available | 2016-07-01T08:11:56Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10275 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | th_TH |
dc.subject | อาหารหมัก | th_TH |
dc.subject | แบคทีริโอซิน | th_TH |
dc.title | กิจกรรมการต้านจุลินทรีย์ของสารโมเลกุลเล็กที่ผลิตโดยแลคติกแอสิด แบคทีเรียที่แยกจากอาหารหมัก | th_TH |
dc.title.alternative | Antimicrobial Activity of Low Molecular Weight Compounds Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Food | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
369980.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.