Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลักษณา, ไชยมงคล-
dc.contributor.authorธรรมรัตน์, แก้วมณี-
dc.contributor.authorสุณีย์, บุญกำเหนิด-
dc.date.accessioned2015-10-12T07:13:42Z-
dc.date.available2015-10-12T07:13:42Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวเกรียบen_US
dc.subjectปัตตานีen_US
dc.titleรายงานวิจัยเรื่อง สุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานีen_US
dc.title.alternativeGood Manufacturing Practices, Production Data and Quality of Fish Cracker Produced in Pattani Provinceen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover83.48 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstract23.09 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements78.86 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents94.83 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1-5.pdfChapter1-51.71 MBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.