Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลักษณา, ไชยมงคล | - |
dc.contributor.author | ธรรมรัตน์, แก้วมณี | - |
dc.contributor.author | สุณีย์, บุญกำเหนิด | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-12T07:13:42Z | - |
dc.date.available | 2015-10-12T07:13:42Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบ | en_US |
dc.subject | ปัตตานี | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยเรื่อง สุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี | en_US |
dc.title.alternative | Good Manufacturing Practices, Production Data and Quality of Fish Cracker Produced in Pattani Province | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 83.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | Abstract | 23.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 78.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 94.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1-5.pdf | Chapter1-5 | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.