Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927
Title: | รายงานวิจัยเรื่อง สุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี |
Other Titles: | Good Manufacturing Practices, Production Data and Quality of Fish Cracker Produced in Pattani Province |
Authors: | ลักษณา, ไชยมงคล ธรรมรัตน์, แก้วมณี สุณีย์, บุญกำเหนิด Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ข้าวเกรียบ;ปัตตานี |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 83.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | Abstract | 23.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 78.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 94.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1-5.pdf | Chapter1-5 | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.