Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9864
Title: | การคัดเลือกแบคทีเรียแลคติกทนอุณหภูมิต่ำที่ผลิตสารยับยั้งแบคทีเรียเพื่อควบคุมเชื้อก่อโรคในผลิตภัณฑ์อาหารทะเลแช่เย็น |
Other Titles: | Selection of psychrotrophic lactic acid bacteria with production of antibacterial compounds to control pathogens in chilled seafood products |
Authors: | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ นุชรี ตันติสุวรรณโณ Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;สารต้านแบคทีเรีย |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9864 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
394665.pdf | 3.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License