Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9864
Title: การคัดเลือกแบคทีเรียแลคติกทนอุณหภูมิต่ำที่ผลิตสารยับยั้งแบคทีเรียเพื่อควบคุมเชื้อก่อโรคในผลิตภัณฑ์อาหารทะเลแช่เย็น
Other Titles: Selection of psychrotrophic lactic acid bacteria with production of antibacterial compounds to control pathogens in chilled seafood products
Authors: ปรียานุช บวรเรืองโรจน์
นุชรี ตันติสุวรรณโณ
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;สารต้านแบคทีเรีย
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9864
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
394665.pdf3.43 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons