Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | จิราพร เทศนุ้ย | - |
dc.date.accessioned | 2015-08-31T07:02:06Z | - |
dc.date.available | 2015-08-31T07:02:06Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารทะเลแช่แข็งการเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | กุ้งแช่แข็ง การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์และการจัดการปัญหาการเกิดจุดขาวในเปลือกกุ้งขาวแวนนาไมระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Analysis and management on white spot problem in Vannamei White Shrimp (Litopenaeus vannamei) shell during frozen storage | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391190.pdf | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License