Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9787
Title: การศึกษาการย่อยได้ของกลีเซอรีนดิบและผลของกลีเซอรีนดิบระดับต่าง ๆ ต่อสมรรถนะการผลิตและลักษณะซากในไก่กระทง
Other Titles: Study on crude glycerin digestibility and its effect on productive performance and carcass characteristics in broiler
Authors: ไชยวรรณ วัฒนจันทร์
นัสวัล บุญวงศ์
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: กลีเซอรีนในโภชนาการสัตว์
ไก่กระทง โภชนาการ
โภชนาการสัตว์
กลีเซอรีน
ไก่กระทง ซาก การผลิต
ไก่กระทง การเลี้ยง
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9787
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392756.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons