Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorนัสวัล บุญวงศ์-
dc.date.accessioned2015-08-24T09:16:12Z-
dc.date.available2015-08-24T09:16:12Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9787-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกลีเซอรีนในโภชนาการสัตว์en_US
dc.subjectไก่กระทง โภชนาการen_US
dc.subjectโภชนาการสัตว์en_US
dc.subjectกลีเซอรีนen_US
dc.subjectไก่กระทง ซาก การผลิตen_US
dc.subjectไก่กระทง การเลี้ยงen_US
dc.titleการศึกษาการย่อยได้ของกลีเซอรีนดิบและผลของกลีเซอรีนดิบระดับต่าง ๆ ต่อสมรรถนะการผลิตและลักษณะซากในไก่กระทงen_US
dc.title.alternativeStudy on crude glycerin digestibility and its effect on productive performance and carcass characteristics in broileren_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392756.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons