Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorWeerapong Woraprayote-
dc.date.accessioned2015-04-29T07:15:32Z-
dc.date.available2015-04-29T07:15:32Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9716-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFood Packagingen_US
dc.subjectPeptide antibioticsen_US
dc.subjectLactic acid bacteriaen_US
dc.titleAntimicrobial peptide from lactic acid Bacteria and development of antimicrobial film for food packagingen_US
dc.title.alternativeเปปไทด์ที่มีฤทธิ์ในการยับยั้งจุลินทรีย์จากแบคทีเรียแลคติกและการพัฒนาฟิล์มต้านจุลินทรีย์เพื่อใช้เป็นบรรจุภัณฑ์สำหรับอาหารen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391466.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons