Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวิโรจน์ ยูรวงศ์-
dc.contributor.authorมูฮำหมัดอามีน หะยีหามะ-
dc.date.accessioned2015-04-28T08:16:56Z-
dc.date.available2015-04-28T08:16:56Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9707-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectนาโนฟิลเตรชันen_US
dc.subjectโปรตีน การผลิตen_US
dc.titleการผลิตโปรตีนเข้มข้นจากน้ำนึ่งปลาทูน่าด้วยกระบวนการนาโนฟิลเตรชันen_US
dc.title.alternativeProduction of concentrate protein from tuna condensate by nanofiltrationen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391201.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons