Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9549
Title: การพัฒนาการผลิตกล้าเชื้อ Acetobacter aceti TISTR 102 แบบผงด้วยการทำแห้งแบบความร้อนอุณหภูมิต่ำและการประยุกต์ใช้ในการผลิตน้ำส้มสายชู
Other Titles: Development of Acetobacter aceti TIRTR 102 starter powder production by low-temperature thermal drying and application to vinegar production
Authors: จารุวรรณ, มณีศรี
พายัพ, มาศนิยม
ศิริพร, อาจณรงค์
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: น้ำส้มสายชู;การถนอมอาหาร
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: โครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาล
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9549
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdf105.53 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdf118.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.