Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9549
Title: | การพัฒนาการผลิตกล้าเชื้อ Acetobacter aceti TISTR 102 แบบผงด้วยการทำแห้งแบบความร้อนอุณหภูมิต่ำและการประยุกต์ใช้ในการผลิตน้ำส้มสายชู |
Other Titles: | Development of Acetobacter aceti TIRTR 102 starter powder production by low-temperature thermal drying and application to vinegar production |
Authors: | จารุวรรณ, มณีศรี พายัพ, มาศนิยม ศิริพร, อาจณรงค์ Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | น้ำส้มสายชู;การถนอมอาหาร |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | โครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาล |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9549 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | 105.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Abstracts.pdf | 118.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.