Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9548
Title: การพัฒนาข้าวเกรียบเสริมแคลเซียม
Other Titles: Development of Calcium Enriched Cracker
Authors: สุณีย์, บุญกำเหนิด
ลักษณา, ไชยมงคล
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ข้าวเกรียบ;โภชนาการ;การแปรรูปอาหาร
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: โครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาล
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9548
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover107.54 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts121.84 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements104.82 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents128.23 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1118.52 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2239.04 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3165.52 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4412.54 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5128.48 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences152.11 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix871.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.