Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9548
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุณีย์, บุญกำเหนิด-
dc.contributor.authorลักษณา, ไชยมงคล-
dc.date.accessioned2014-11-12T02:51:47Z-
dc.date.available2014-11-12T02:51:47Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9548-
dc.descriptionโครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาลen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวเกรียบen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectการแปรรูปอาหารen_US
dc.titleการพัฒนาข้าวเกรียบเสริมแคลเซียมen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Calcium Enriched Crackeren_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover107.54 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts121.84 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements104.82 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents128.23 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1118.52 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2239.04 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3165.52 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4412.54 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5128.48 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences152.11 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix871.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.