Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเทวี, ทองแดง คาร์ริลา-
dc.contributor.authorสุไฮนีย์, เบญจเหม-
dc.date.accessioned2014-11-06T08:40:31Z-
dc.date.available2014-11-06T08:40:31Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9527-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectคลื่นความถี่en_US
dc.subjectคลื่นความร้อนen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectข้าวเหนียวen_US
dc.titleผลร่วมของคลื่นเสียงความถี่สูงและความร้อนต่อคุณภาพน้าสกัดจากข้าวเหนียวดำen_US
dc.title.alternativeEffect of Ultrasonic and Heating Combinations on Qualities of Black Glutinous Rice Water Extractsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover290.53 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts414.26 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements324.51 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents460.4 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1352.01 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.11 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3432 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.64 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5364.93 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences510.3 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix910.9 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae272.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.