Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9527
Title: ผลร่วมของคลื่นเสียงความถี่สูงและความร้อนต่อคุณภาพน้าสกัดจากข้าวเหนียวดำ
Other Titles: Effect of Ultrasonic and Heating Combinations on Qualities of Black Glutinous Rice Water Extracts
Authors: เทวี, ทองแดง คาร์ริลา
สุไฮนีย์, เบญจเหม
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: คลื่นความถี่;คลื่นความร้อน;อาหาร;โภชนาการ;ข้าวเหนียว
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9527
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover290.53 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts414.26 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements324.51 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents460.4 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1352.01 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.11 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3432 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.64 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5364.93 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences510.3 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix910.9 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae272.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.