Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9370
Title: ผลการเสริมกากถั่วเหลือระดับต่างๆ ร่วมกับเยื่อในลำต้นสาคูต่อการใช้ประโยชน์ได้ของโภชนะและนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนของโคพื้นเมืองไทย
Other Titles: Effects of different levels of soybean meal supplementation with sago palm pith on nutrient utilization and rumen ecology of Thai Indigenous Cattle
Authors: วันวิศาข์ งามผ่องใส
วิยะดา บุญสีลาภ
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: โคพื้นเมือง ไทย อาหาร
โค ประสิทธิภาพอาหารสัตว์
กากถั่วเหลือง การใช้เป็นอาหารสัตว์
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9370
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374082.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons