Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorอดิศร เศรษฐพงค์-
dc.date.accessioned2014-06-24T09:54:04Z-
dc.date.available2014-06-24T09:54:04Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9235-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไก่เนื้อ การเลี้ยงen_US
dc.subjectไก่เนื้อ อาหารen_US
dc.subjectกลีเซอรีน การใช้ประโยชน์en_US
dc.titleการใช้กลีเซอรีนดิบเป็นส่วนประกอบอาหารไก่เนื้อen_US
dc.title.alternativeThe use of crude glycerin in broiler as feed ingredienten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
373984.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.