Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9204
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ภาวิณี ชินะโชติ | - |
dc.contributor.author | ธัญญลักษณ์ เกิดบัวทอง | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T08:14:42Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T08:14:42Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9204 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เจลาติน | en_US |
dc.subject | อาหารสัตว์ การผลิต | en_US |
dc.title | การปรับปรุงสมบัติการเกิดเจลของเจลาตินจากหนังปลาทูน่าเพื่อประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์เลี้ยง | en_US |
dc.title.alternative | Improving the gelation properties of gelatin from skipjack tuna skin for pet food application | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374903.pdf | 3.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License