Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8732
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชุติมา ตันติกิตติ-
dc.contributor.authorสร้อยแก้ว เอียงอุบล-
dc.date.accessioned2013-06-10T10:37:24Z-
dc.date.available2013-06-10T10:37:24Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8732-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลากะพงขาว อาหาร องค์ประกอบคาร์โบไฮเดรตen_US
dc.subjectปลากะพงขาว การเจริญเติบโตen_US
dc.subjectปลา โภชนาการen_US
dc.titleผลของชนิดและระดับของคาร์โบไฮเดรตต่อการเจริญเติบโต ประสิทธิภาพการย่อยอาหาร ประสิทธิภาพการใช้อาหาร และกิจกรรมเอนไซม์ที่เกี่ยวข้องกับการใช้คาร์โบไฮเดรตในปลากะพงขาว (Lates calcarifer Bloch)en_US
dc.title.alternativeEffect of carbohydrate types and level on growth performance, apparent digestibility, feed utilization and activity of carbohydrate utilization enzyme in asian seabass (Lates calcarifer bloch)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361389.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons