Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์-
dc.contributor.authorสินินาถ สุขไกว-
dc.date.accessioned2013-03-19T03:59:29Z-
dc.date.available2013-03-19T03:59:29Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8676-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเจลาติน การผลิตen_US
dc.subjectปลา สารสกัดen_US
dc.titleการผลิตเจลาตินและเจลาตินไฮโดรเจนไลเลทจากหนังปลาสำหรับการพัฒนาเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพen_US
dc.title.alternativeProduction of gelatin and gelatin hydrolysate from fish skin for development of healthy drinksen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361252.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons