Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8515
Title: การคัดแยกยีสต์ และแบคทีเรียกรดแลกติกจากกล้าเชื้อลูกแป้งข้าวหมากในการทำขนมถ้วยฟูพื้นบ้าน
Other Titles: Isolation of Yeast and Lactic Acid Bacteria From Starter Culture (Loog-Pang Khaomak) for Traditional Ka-Nom Tuay-fu Production
Authors: จารุวรรณ, มณีศรี
สุธีรา, ศรีสุข
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ยีสต์;แป้งข้าวหมาก;ขนมพื้นบ้าน
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8515
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover174.03 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts159.31 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgements149.47 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents181.29 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1138.52 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2416.76 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3237.5 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.81 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5140.92 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences165.15 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix392.41 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae127.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.