Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8442
Title: การประเมินสมบัติการเป็นโปรไบโอติกเบื้องต้นและการห่อหุ้มแบคทีเรียแลกติกที่ผลิตแบคเทอริโอซินที่แยกได้จากทางเดินอาหารไก่
Other Titles: Evaluation of primary probiotic properties and microencapsulation of bacteriocin producing lactic acid bacteria isolated from chicken gastrointestinal tract
Authors: ศุภศิลป์ มณีรัตน์
ณัฐพัฒน์ เสาะสมบูรณ์
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: โพรไบโอติก;แบคทีเรียกรดแล็กติก
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8442
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
352930.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons