Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8442
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ | - |
dc.contributor.author | ณัฐพัฒน์ เสาะสมบูรณ์ | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-19T04:12:58Z | - |
dc.date.available | 2012-11-19T04:12:58Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8442 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โพรไบโอติก | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en_US |
dc.title | การประเมินสมบัติการเป็นโปรไบโอติกเบื้องต้นและการห่อหุ้มแบคทีเรียแลกติกที่ผลิตแบคเทอริโอซินที่แยกได้จากทางเดินอาหารไก่ | en_US |
dc.title.alternative | Evaluation of primary probiotic properties and microencapsulation of bacteriocin producing lactic acid bacteria isolated from chicken gastrointestinal tract | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
352930.pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License