Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorศุภศิลป์ มณีรัตน์-
dc.contributor.authorณัฐพัฒน์ เสาะสมบูรณ์-
dc.date.accessioned2012-11-19T04:12:58Z-
dc.date.available2012-11-19T04:12:58Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8442-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen_US
dc.titleการประเมินสมบัติการเป็นโปรไบโอติกเบื้องต้นและการห่อหุ้มแบคทีเรียแลกติกที่ผลิตแบคเทอริโอซินที่แยกได้จากทางเดินอาหารไก่en_US
dc.title.alternativeEvaluation of primary probiotic properties and microencapsulation of bacteriocin producing lactic acid bacteria isolated from chicken gastrointestinal tracten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
352930.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons