Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8306
Title: ผลของอัตราส่วนของเนื้อในเมล็ดยางพาราและสาหร่ายหางกระรอกต่อสมรรถภาพการผลิตและการใช้ประโยชน์ได้ของอาหารในสุกร
Other Titles: Effects of Para rubber seed kernel and hydrilla verticillata algae ratio on productive performance and diet utilization in pigs
Authors: ยุทธนา ศิริวัธนนุกูล
ประวิทย์ รอดจันทร์
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: สุกร อาหาร
สาหร่ายหางกระรอก การใช้เป็นอาหารสัตว์
ยางพารา เมล็ด การใช้เป็นอาหารสัตว์
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8306
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356167.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons