Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปรียาภรณ์ มากคช-
dc.contributor.authorสุรีพร สงดวง-
dc.date.accessioned2011-04-28T08:41:26Z-
dc.date.available2011-04-28T08:41:26Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7247-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสตาร์ชen_US
dc.subjectข้าวโพดen_US
dc.titleการปรับปรุงสมบัติการป้องกันการซึมผ่านของไอน้ำของฟิล์มสตาร์ชข้าวโพดด้วยการเติมไขมันen_US
dc.title.alternativeImprovement of water vapour permebility of corn starch film by addition of lipidsen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
323576.pdf72.4 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons