Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปรียาภรณ์ มากคช | - |
dc.contributor.author | สุรีพร สงดวง | - |
dc.date.accessioned | 2011-04-28T08:41:26Z | - |
dc.date.available | 2011-04-28T08:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7247 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สตาร์ช | en_US |
dc.subject | ข้าวโพด | en_US |
dc.title | การปรับปรุงสมบัติการป้องกันการซึมผ่านของไอน้ำของฟิล์มสตาร์ชข้าวโพดด้วยการเติมไขมัน | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of water vapour permebility of corn starch film by addition of lipids | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ | - |
Appears in Collections: | 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
323576.pdf | 72.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License