Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7247
Title: การปรับปรุงสมบัติการป้องกันการซึมผ่านของไอน้ำของฟิล์มสตาร์ชข้าวโพดด้วยการเติมไขมัน
Other Titles: Improvement of water vapour permebility of corn starch film by addition of lipids
Authors: ปรียาภรณ์ มากคช
สุรีพร สงดวง
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: สตาร์ช;ข้าวโพด
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7247
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
323576.pdf72.4 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons