Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกลางเดือน โพชนา-
dc.contributor.authorพัชรินทร์ สรรเพชร-
dc.date.accessioned2011-02-28T04:31:43Z-
dc.date.available2011-02-28T04:31:43Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7086-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมอุตสาหการและระบบ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมปลาทูน่ากระป๋อง การใช้น้ำen_US
dc.subjectน้ำ การนำกลับมาใช้ใหม่en_US
dc.subjectเทคโนโลยีสะอาดen_US
dc.titleการเพิ่มประสิทธิภาพการใช้น้ำของอุตสาหกรรมทูน่ากระป๋องen_US
dc.title.alternativeEfficiency improvement of water use in tuna canning industryen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Industrial Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
320026.pdf4.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons