Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7086
Title: | การเพิ่มประสิทธิภาพการใช้น้ำของอุตสาหกรรมทูน่ากระป๋อง |
Other Titles: | Efficiency improvement of water use in tuna canning industry |
Authors: | กลางเดือน โพชนา พัชรินทร์ สรรเพชร Faculty of Engineering Industrial Engineering คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ |
Keywords: | อุตสาหกรรมปลาทูน่ากระป๋อง การใช้น้ำ;น้ำ การนำกลับมาใช้ใหม่;เทคโนโลยีสะอาด |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมอุตสาหการและระบบ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7086 |
Appears in Collections: | 228 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
320026.pdf | 4.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License