Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ธันวดี เตชะภัททวรกุล | - |
dc.contributor.author | ศิริพร กลอดแก้ว | - |
dc.date.accessioned | 2010-11-25T03:34:05Z | - |
dc.date.available | 2010-11-25T03:34:05Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5988 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์อุตสาหกรรม การใช้ประโยชน์ | en_US |
dc.subject | เปอร์ออกซิเดส | en_US |
dc.subject | แตงกวา การเจริญเติบโต | en_US |
dc.title | ผลของการใช้น้ำหมักอีเอ็มในการกระตุ้นการสร้างเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและการเจริญเติบโตของแตงกวา | en_US |
dc.title.alternative | Effects of effective microorganisms culture on peroxidase production and growth of cucumber | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Environmental Management (Environmental Management) | - |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322227.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License