Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5988
Title: ผลของการใช้น้ำหมักอีเอ็มในการกระตุ้นการสร้างเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและการเจริญเติบโตของแตงกวา
Other Titles: Effects of effective microorganisms culture on peroxidase production and growth of cucumber
Authors: ธันวดี เตชะภัททวรกุล
ศิริพร กลอดแก้ว
Faculty of Environmental Management (Environmental Management)
คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม
Keywords: จุลินทรีย์อุตสาหกรรม การใช้ประโยชน์;เปอร์ออกซิเดส;แตงกวา การเจริญเติบโต
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5988
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322227.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons