Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5988
Title: | ผลของการใช้น้ำหมักอีเอ็มในการกระตุ้นการสร้างเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและการเจริญเติบโตของแตงกวา |
Other Titles: | Effects of effective microorganisms culture on peroxidase production and growth of cucumber |
Authors: | ธันวดี เตชะภัททวรกุล ศิริพร กลอดแก้ว Faculty of Environmental Management (Environmental Management) คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม |
Keywords: | จุลินทรีย์อุตสาหกรรม การใช้ประโยชน์;เปอร์ออกซิเดส;แตงกวา การเจริญเติบโต |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5988 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322227.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License