Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5958
Title: | คุณค่าทางอาหารและกลิ่นรสของเต้าหู้ยี้ที่หมักแบบธรรมชาติ |
Other Titles: | Nutrition and flavor of natural fermented soybean curd (sufu) |
Authors: | ประเสริฐ สันตินานาเลิศ นันทิยา พาหุมันโต Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | จุลินทรีย์ในอาหาร;จุลินทรีย์;เต้าหู้ยี้ |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5958 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322129.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License