Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBenjamas Cheirsilp-
dc.contributor.authorSawang Loyarkat-
dc.date.accessioned2015-12-24T09:35:23Z-
dc.date.available2015-12-24T09:35:23Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10137-
dc.descriptionThesis (Ph.D.,(Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectButanolen_US
dc.subjectAcetoneen_US
dc.subjectAlcoholen_US
dc.titleProduction of acetone-Butanol-Ethanol from volatile fatty acid and decanter cake hydrolysate by Clostridium spp.en_US
dc.title.alternativeการผลิตอะซิโตน บิวทานอล เอทานอล จากกรดไขมันระเหยง่าย และกากตะกอนดีแคนเตอร์ที่าผ่นการย่อen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
395574.pdf6.38 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons