Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10117
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการคัดเลือกแบคทีเรียแลคติกทนอุณหภูมิต่ำที่ผลิตสารยับยั้งแบคทีเรียเพื่อควบคุมเชื้อก่อโรคในผลิตภัณฑ์อาหารทะเลแช่เย็น
Other Titles: Selection of psychrotrophic lactic acid bacteria with production of antibacterial compounds to control pathogens in chilled seafood products
Authors: ปรียานุช บวรเรืองโรจน์
วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
ณัฐพงษ์ บวรเรืองโรจ
นุชรี ตันติสุวรรณโณ
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;ผลิตภัณฑ์อาหารทะเลแช่เย็น
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10117
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
400019.pdf27.44 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons