Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050
Title: | อิทธิพลของสารสกัดเบตา-กลูแคนจากเห็ดนางฟ้าต่อเซลล์แมคโครฟาจชนิด RAW264.7 และเซลล์กล้ามเนื้อชนิด L6 |
Other Titles: | The Effect of β-glucan-containing polysaccharide extract from the grey oyster mushroom [P.sajor-caju (Fr.)sing] on RAW264.7 macrophages and L6 muscle cells |
Authors: | เดชา เสริมวิทยวงศ์ ปิยธิดา จันทรมานันท์ Faculty of Science (Biochemistry) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี |
Keywords: | เห็ด การใช้ประโยชน์;เห็ดนางฟ้า |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050 |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391331.pdf | 3.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License