Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเดชา เสริมวิทยวงศ์-
dc.contributor.authorปิยธิดา จันทรมานันท์-
dc.date.accessioned2015-11-12T03:12:34Z-
dc.date.available2015-11-12T03:12:34Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเห็ด การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectเห็ดนางฟ้าen_US
dc.titleอิทธิพลของสารสกัดเบตา-กลูแคนจากเห็ดนางฟ้าต่อเซลล์แมคโครฟาจชนิด RAW264.7 และเซลล์กล้ามเนื้อชนิด L6en_US
dc.title.alternativeThe Effect of β-glucan-containing polysaccharide extract from the grey oyster mushroom [P.sajor-caju (Fr.)sing] on RAW264.7 macrophages and L6 muscle cellsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biochemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี-
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391331.pdf3.89 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons