Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เดชา เสริมวิทยวงศ์ | - |
dc.contributor.author | ปิยธิดา จันทรมานันท์ | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-12T03:12:34Z | - |
dc.date.available | 2015-11-12T03:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เห็ด การใช้ประโยชน์ | en_US |
dc.subject | เห็ดนางฟ้า | en_US |
dc.title | อิทธิพลของสารสกัดเบตา-กลูแคนจากเห็ดนางฟ้าต่อเซลล์แมคโครฟาจชนิด RAW264.7 และเซลล์กล้ามเนื้อชนิด L6 | en_US |
dc.title.alternative | The Effect of β-glucan-containing polysaccharide extract from the grey oyster mushroom [P.sajor-caju (Fr.)sing] on RAW264.7 macrophages and L6 muscle cells | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Biochemistry) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี | - |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391331.pdf | 3.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License