Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050
Title: อิทธิพลของสารสกัดเบตา-กลูแคนจากเห็ดนางฟ้าต่อเซลล์แมคโครฟาจชนิด RAW264.7 และเซลล์กล้ามเนื้อชนิด L6
Other Titles: The Effect of β-glucan-containing polysaccharide extract from the grey oyster mushroom [P.sajor-caju (Fr.)sing] on RAW264.7 macrophages and L6 muscle cells
Authors: เดชา เสริมวิทยวงศ์
ปิยธิดา จันทรมานันท์
Faculty of Science (Biochemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Keywords: เห็ด การใช้ประโยชน์;เห็ดนางฟ้า
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10050
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391331.pdf3.89 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons