Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 141-150 of 213 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Process delopment of marine microalga chlorella sp. cultivation for production oil and biopolymerBenjamas Cheirsilp; Yohanis Irenius Mandik; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2017Virgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food productsNopparat Cheetangdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Biodiversity of Beneficial Bacteria in Infant Feces and Their Potential Probiotic FunctionsTipparat Hongpattarakere; Khanitta Kongnum; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2003Effect of molecular weight of chitosan from black tiger prawn (Penaeus monodon) on fat adsorption and antioxidative activitySoottawat Benjakul; Dusadee Narin; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Characteristics and functional properties of gelatin from goat skin as affected by extraction and drying conditionsSoottawat Benjakul; Sulaiman Mad-Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skinSoottawat Benjakul; Thanasak Sae-leaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Use of managosteen extract to improve the shelf-life and safety of fresh-cut mangosteenPairat Sophanodora; Supachai Pisuchpen; Souwalak Phongpaichit; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016Study on extraction, Quality and application of virgin coconut oilNopparat Cheetangdee; Rattanaporn Prapun; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Collagen and Gelatin from Golden Carp Skin and Squalene fromFish Liver Extracted with the Aid of Ultrasound:Properties and ApplicationsSoottawat Benjaku; Ali Muhammed Moula Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscleSunisa Siripongvutikorn; Chaiwut Buaniaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร