Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601
Title: Virgin coconut oil (VCO) : Effects of enzyme on oil recovery efficiency and study on utilization in food products
Other Titles: น้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ : ผลของเอนไซม์ต่อประสิทธิภาพการสกัดน้ำมันและการศึกษาการใช้งานในผลิตภัณฑ์อาหาร
Authors: Nopparat Cheetangdee
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Coconut oil;PSU Publication
Issue Date: 2017
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11601
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
414131.pdf3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.