Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458
Title: การวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวและแปรรูปมังคุด
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
ไพศาล วุฒิจำนงค์
ธงชัย สุวรรณสิชนณ์
เย็นจิตต์ ปิยะแสงทอง
อมรรัตน์ สวัสดิทัต
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
Keywords: มังคุด การเก็บและรักษา;ผลไม้แช่แข็ง
Issue Date: 2545
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
223267.pdf59.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.