Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorไพศาล วุฒิจำนงค์en_US
dc.contributor.authorธงชัย สุวรรณสิชนณ์en_US
dc.contributor.authorเย็นจิตต์ ปิยะแสงทองen_US
dc.contributor.authorอมรรัตน์ สวัสดิทัตen_US
dc.date2545en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:59:05Z-
dc.date.available2010-06-02T06:59:05Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458-
dc.format219 หน้า : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมังคุด การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectผลไม้แช่แข็งen_US
dc.titleการวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวและแปรรูปมังคุดen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
223267.pdf59.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.