Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4358
Title: | การต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหารด้วยสารสกัดจากดอกไม้ |
Other Titles: | Antibacterial activity of flower extracts against foodborne pathogens |
Authors: | จารุวรรณ มณีศรี พายัพ มาศนิยม ยุทธนา พงษ์พิริยะเดชะ คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | สารสกัดจากพืช;จุลินทรีย์ในอาหาร |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4358 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
292159.pdf | 69.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.