Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4358
Title: การต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหารด้วยสารสกัดจากดอกไม้
Other Titles: Antibacterial activity of flower extracts against foodborne pathogens
Authors: จารุวรรณ มณีศรี
พายัพ มาศนิยม
ยุทธนา พงษ์พิริยะเดชะ
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: สารสกัดจากพืช;จุลินทรีย์ในอาหาร
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4358
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
292159.pdf69.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.