Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3888
Title: การศึกษาองค์ประกอบของสารอาหารในอาหารปรุงสำเร็จที่นิยมบริโภคในภาคใต้
Authors: อโนชา ตั้งโพธิธรรม
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Keywords: อาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ;สารอาหาร
Issue Date: 2537
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3888
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
76884.pdf510.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.