Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Science and Technology
712 Food Science and Nutrition
712 Article
712 Research
712 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
ผลของชนิดเนื้อสัตว์ ไขมัน และวัตถุเจือปนอาหารต่อคุณภาพของไส้กรอกอิมัลชันฮาลาล
พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
;
ใบศรี สร้อยสน
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2549
ประโยชน์และการพัฒนาผลิตภัณฑ์จากลูกเดือย
พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2555
ผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อผลผลิตและคุณภาพคุณภาพน้ำนมในแพะรีดนม
ปิ่น จันจุฬา
;
สิทธิชัย เอียดสกุล
;
พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
;
ศิริชัย ศรีพงศ์พันธุ์
;
สมพงษ์ เทศประสิทธิ์
;
ศิริวัฒน์ วาสิกศิริ
;
Faculty of Natural Resources (Animal science)
;
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2554
ผลของสายพันธุ์ต่อองค์ประกอบของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และสภาวะที่เหมาะสมในการเตรียมโมโนลอริน
พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2560
ผลของพีเอชและการแช่แข็งต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำนมแพะและการปรับปรุงสมบัติ
พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
;
ปิ่น จันจุฬา
;
ใบศรี สร้อยสน
;
ธรรมรัตน์ สัมมะวัฒนา
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
;
Faculty of Natural Resources (Animal science)
;
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Discover
Author
2
ปิ่น จันจุฬา
2
ใบศรี สร้อยสน
1
ธรรมรัตน์ สัมมะวัฒนา
1
ศิริชัย ศรีพงศ์พันธุ์
1
ศิริวัฒน์ วาสิกศิริ
1
สมพงษ์ เทศประสิทธิ์
1
สิทธิชัย เอียดสกุล
Subject
1
ชาลูกเดือย
1
น้ำนมแพะ
1
น้ำนมแพะ คุณภาพ
1
น้ำมันพืช
1
น้ำมันมะพร้าว
1
ผลิตภัณฑ์ลูกเดือย
1
ลูกเดือย (พืช)
1
ลูกเดือยฉาบ
1
วัตถุเจือปนในอาหาร
1
แพะ อาหาร
.
next >
Date issued
4
2550 - 2560
1
2549 - 2549
Has File(s)
5
true