Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4361
Title: ประโยชน์และการพัฒนาผลิตภัณฑ์จากลูกเดือย
Other Titles: Benefits and products development from Job's tear.
Authors: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ลูกเดือยฉาบ;ชาลูกเดือย;ลูกเดือย (พืช);ผลิตภัณฑ์ลูกเดือย
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4361
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
275846.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.