Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371
Title: ผลของพีเอชและการแช่แข็งต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของน้ำนมแพะและการปรับปรุงสมบัติ
Other Titles: Effect of pH and Freezing on Physicochemical Properties of Goat Milk and Properties Improving
Authors: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
ปิ่น จันจุฬา
ใบศรี สร้อยสน
ธรรมรัตน์ สัมมะวัฒนา
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: น้ำนมแพะ คุณภาพ;น้ำนมแพะ
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13371
Appears in Collections:515 Research
712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
447310-abstract.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.